Om LenaStinas

LenaStinas Keramik startade 1987. Efter flera år hemma med tre härliga ungar tog företaget fart igen i början av 2000-talet.

Mitt medlemskap i KOiJ Konsthantverk i Jönköping har betytt mycket för min utveckling. Där finns min keramik till försäljning 6 dagar i veckan www.koij.se.

Sedan 2012 är jag medlem i Ulricehamns Konstrunda www.konstrundanulricehamn.com där vi har öppna verkstäder helgen efter påsk varje år.

Min keramik är uteslutande tillverkad i stengods som gör den hållbar och tål både maskindisk och micro. Formspråket är ofta stilrent och enkelt, ibland med bondromantisk utseende.

Undvik att använda bestick av mjuk kvalité då dessa kan ge fula märken. Ju blankare glasyren är desto mindre risk att besticken färgar av sig. Därför undviker jag så långt det går matt glasyr invändigt i mina produkter.

Leveranstid. Jag gillar inte långa leveranstider. Kanske du vill ge bort något till en speciell person en speciell dag. Därför finns allt på min webbutik färdigt för leverans inom någon vecka. För att kunna leva upp till kort leveranstid tar jag inga beställningar utan lägger ut allt i webbutiken så fort jag öppnar en ugn med färdigbakad keramik. Fraktkostnaden är alltid 79 kr oavsett hur mycket du beställer.

Keramiken skickas väl paketerad och hämtas av dig på lämpligt utlämningsställe. Skulle något mot förmodan inte vara helt vid leverans får du kontakta mig på nummer 070-24 24 240 så löser vi det.

 

Tack för att du hittade hit!

Lena Uhlin

Lenastinas Keramik

www.lenastina.se

lena@lenastina.se

070-24 24 240

Om du vill följa mitt arbete finns jag på både instagram och facebook, sök på Lenastinas Keramik.