Publicerad Lämna en kommentar

Webbutiken ur funktion

Tyvärr ser det ut som om hela webbutiken är ur funktion. Det har gjorts en uppdatering och efter det fungerar det inte att beställa längre. Håller på att försöka lösa problemet. Ska även ordna en ny leveranslösning så det kan ta lite tid.

Vill du beställa något, skicka ett mail till lena@lenastina.se med det du önskar köpa, namn och adress, mobilnummer samt mailadress så försöker vi lösa det.

Tack för ditt tålamod! Hälsningar Lenastina

Publicerad Lämna en kommentar

Få produkter i butiken

Hej!

Under en kort period nu har jag reducerat lagret i webbutiken pga min julmarknad hemma på gården. Redan i början av nästa vecka fyller jag på lagret igen. Hoppas du har överseende med det.

Om du vill beställa innan jul behöver jag ha ordern senast den 16 dec för att vara säker på att den hinner fram. Då förutsätter jag att fraktbolaget sköter sin del, det som jag alltså inte kan påverka, men hittills har det alltid fungerat perfekt. De är att lita på.

Önskar dig en trevlig första advent!

 

Publicerad Lämna en kommentar

Julmarknad

Här planeras julmarknad för fullt. Det blir som vanligt här hemma på gården på logen. Ni som varit här innan vet att det brukar vara kallt…rejält kallt…så ta på långkalsingar och en extra tröja. Vi har varm glögg på hela tiden och man kan nog få en kopp kaffe också tror jag, och pepparkakor och skumtomtar med för den delen.

Det brukar vara lite ont om parkering, men vi fixar så många platser vi kan på en bit av en åker och lite här och där. Vi har öppet två lördagar, så alla behöver ju inte komma första timmen precis så räcker säkert p-platserna.

Vi säljer honung och gårdens ägg i mån av tillgång och naturligtvis min keramik.

Öppet: lördagen den 24 nov och lördagen den 1 dec kl 11-16.

Välkommen!

Publicerad Lämna en kommentar

Nu äntligen…

är jag igång med webbutiken !!! Första provköpet har gått härifrån idag med en DHL-bil, och allt verkar funka från beställning i butiken, fraktuträkning, bokning av frakt, samt betalning med kort. Det har varit mer intrimning än jag trodde, men nu ska det gå att kika in i min butik och se om det finns något som kan passa.

Påfyllning i butiken sker så fort jag får saker färdiga. Hoppas du gillar det du ser!

Publicerad Lämna en kommentar

Mycket jobb…

Det är inte helt lätt att få igång min nya hemsida med webbutik. Så många bilder, mått, vikter och texter att fixa och stor osäkerhet hur allt funkar på den för mig nya webbsidan.

Men många produkter är redan på plats. Får fylla på allt eftersom. Det är bara lite strul kvar med att få frakt och betalning att fungera. Men innan septembers utgång bör jag vara igång. Tack för ditt tålamod!!!