Publicerad Lämna en kommentar

Julmarknad 23 och 30 nov!

Jag har varit dålig med att uppdatera sidan eftersom jag fortfarande inte har någon lösning på hur jag ska få webbutiken att fungera. Den mesta informationen sker istället via mitt instagram- och facebook-konto som heter Lenastinas keramik.

Hur som helst ska jag ha en liten julmarknad här hemma på gården lördagarna den 23 och 30 november kl 11-15. Det är en ouppvärmd loge så det brukar vara ganska kyligt. Bra med en extra tröja alltså. 

Jag kommer att ha min keramik till försäljning och min man säljer honung från gården. Det är både ljus försommarhonung och mörk, mustig ljunghonung. Vi bjuder på glögg och pepparkakor.

Nyhagen, som gården heter, ligger i Ulricehamns kommun och i Grönahögs socken. Från Jönköping kör man via Ryd-Mulseryd vägen mot Gällstad. Ca 5 km efter Komosse syns skylten “Nyhagen” åt vänster in på en smal liten grusväg.

Från Ulricehamn kör man mot Köttkulla, vänster mot Ryd-Jönköping-Komosse. Efter ca 3 km svänger man höger vid “Nyhagen”-skylt in på en smal liten grusväg. Gps Grönahögs Holmö 110. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *